Våre kunders suksesshistorier

Mer enn 200 000 fornøyde kunder fra 70 land.

Suksesshistorier

Malin D.

"Jeg ønsket å gå ned i vekt, etter å ha fått beskjed av legen om at jeg måtte legge om til en sunnere livsstil. Jeg brukte mye tid på å finne den riktige dietten, mye fordi jeg har forskjellige allergier og fordøyelsesproblemer. Nå er jeg overlykkelig over å ha funnet bok tilpasset mine behov, og som faktisk fungerer!"

Anne B.

«Jeg var veldig spent dag jeg fikk boken min, fordi alle oppskriftene, rådene og annet innhold motiverte meg og hjalp meg med å legge om til et sunnere liv. Jeg ønsket å gå ned i vekt fordi jeg ville føle meg sunnere. I tillegg ønsket jeg å få kontroll over kostholdet mitt, trening og andre vaner, slik at jeg kunne endre livet mitt og legge om til en sunnere livsstil. Jeg vil virkelig anbefale dette programmet. Det er utrolig kjekt å ha en klar plan og struktur når man starter på denne reisen. Når man har fått de verktøyene man trenger, så har man kunnskapen til å klare det alene etter hvert også!»

Maria K.

«Jeg ønsket å gå ned i vekt etter å ha fått beskjed av legen om at jeg måtte legge om til en sunnere livsstil. På grunn av allergier og mageproblemer så var det vanskelig å finne en diett som passet meg. Men nå kan jeg absolutt si at jeg har det veldig bra. Dette takket være at jeg fant denne skreddersydde boken tilpasset mine behov, og som faktisk fungerer!»

Begynn reisen din i dag

Den første fullt personlige boken om vekttap i verden. Få boken din ved å fylle ut en rask quiz.

VELG DITT KJØNN FOR Å STARTE

Folk elsker Beyond Body

Alesha

1 vurdering

Invitert

3. okt 2021

Utmerket bok og informasjon!

Jeg bestilte Beyond Body boken, og jeg ble ikke skuffet! Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på informasjonen og boken generelt. jeg nyter maten jeg får gjennom måltidsplanene, og kundeservice er veldig hyggelige! Jeg vil absolutt anbefale denne boken til alle som ønsker å lære mer om helse og velvære.

Jasmine Sanders

2 vurderinger

Invitert

11. okt 2021

ELSKER DET!!

Det er akkurat hva jeg trengte for å få riktig instilling for å legge om til en sunnere og bærekraftig livsstil. Jeg er spesielt fornøyd med måltidsplanleggingen - man trenger ikke gjette seg frem (som er det jeg vanligvis sliter med), alt er planlagt for 28 dager.

Mandy Erickson

1 vurdering

Invitert

22. okt 2021

Førsteinntrykk: Fantastisk kjøp, utmerket kvalitet!

Jeg har akkurat mottatt boken min, så denne anmeldelsen går på bestillingsprosessen og mitt førsteinntrykk etter å ha bladd raskt gjennom boken og lest bruddstykker.

Boken holder høy kvalitet. Selve sidene i boken er tykke og har god fargekvalitet - samme kvalitet som i eksklusive magasiner. Jeg liker godt alle mulighetene for tilpasning og den skreddersydde måltidsplanen.

Jeg ser frem til å sette meg mer inn i innholdet, samt til å bruke appen som hører til.

Jess Cox

1 vurdering

Invitert

24. okt 2021

Skreddersydd

Skreddersydd og enkel å følge treningsprogram og kostholdsplan. Instruksjonene for tilberedning er enkle med mange forslag for ingredienser. Det eneste jeg har å utsette på er at det er litt vanskelig å finne frem til hvor du skal logge på kontoen. Jeg har satt opp min konto tre ganger før jeg bestemte meg for å bestille den. Når jeg var ferdig var derfor boken litt annerledes enn appen min. Det er ikke et stort problem, hvis jeg ikke liker måltider foreslått i appen så finner jeg et i boken i stedet. Det er like effektivt. Måltidene er annerledes fra hva jeg vanligvis spiser, og jeg opplever å bli mett.

Folk elsker Beyond Body

Alesha

1 vurdering

Invitert

3. okt 2021

Utmerket bok og informasjon!

Jeg bestilte Beyond Body boken, og jeg ble ikke skuffet! Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på informasjonen og boken generelt. jeg nyter maten jeg får gjennom måltidsplanene, og kundeservice er veldig hyggelige! Jeg vil absolutt anbefale denne boken til alle som ønsker å lære mer om helse og velvære.

Jasmine Sanders

2 vurderinger

Invitert

11. okt 2021

ELSKER DET!!

Det er akkurat hva jeg trengte for å få riktig instilling for å legge om til en sunnere og bærekraftig livsstil. Jeg er spesielt fornøyd med måltidsplanleggingen - man trenger ikke gjette seg frem (som er det jeg vanligvis sliter med), alt er planlagt for 28 dager.

Mandy Erickson

1 vurdering

Invitert

22. okt 2021

Førsteinntrykk: Fantastisk kjøp, utmerket kvalitet!

Jeg har akkurat mottatt boken min, så denne anmeldelsen går på bestillingsprosessen og mitt førsteinntrykk etter å ha bladd raskt gjennom boken og lest bruddstykker.

Boken holder høy kvalitet. Selve sidene i boken er tykke og har god fargekvalitet - samme kvalitet som i eksklusive magasiner. Jeg liker godt alle mulighetene for tilpasning og den skreddersydde måltidsplanen.

Jeg ser frem til å sette meg mer inn i innholdet, samt til å bruke appen som hører til.

Jess Cox

1 vurdering

Invitert

24. okt 2021

Skreddersydd

Skreddersydd og enkel å følge treningsprogram og kostholdsplan. Instruksjonene for tilberedning er enkle med mange forslag for ingredienser. Det eneste jeg har å utsette på er at det er litt vanskelig å finne frem til hvor du skal logge på kontoen. Jeg har satt opp min konto tre ganger før jeg bestemte meg for å bestille den. Når jeg var ferdig var derfor boken litt annerledes enn appen min. Det er ikke et stort problem, hvis jeg ikke liker måltider foreslått i appen så finner jeg et i boken i stedet. Det er like effektivt. Måltidene er annerledes fra hva jeg vanligvis spiser, og jeg opplever å bli mett.

Videoanmeldelser

Tamra

Se anmeldelsesvideo

Chhavi Verg

Se anmeldelsesvideo

Kim

Se anmeldelsesvideo

Bli med i fellesskapsgruppen vår

Denne gruppen er for alle som ønsker å bygge en sunn og balansert livsstil sammen!

Oppmuntre andre til å føle seg trygge på kroppen

Ved å vise verden litt av din spennende reise!

Vi gleder oss til å høre fra deg og gratulere deg med din episke prestasjon. Del reisen din og vinn!

Send suksesshistorien til [email protected].

(Vinnerne vil bli kunngjort i slutten av måneden)

Oppmuntre andre til å følge en sunnere livsstil og tro på seg selv igjen.

Prestasjonene dine kan motivere andre i tider med tvil.

Du bør være stolt av deg selv! Du nådde målet ditt! Fortell andre hvordan du ble den absolutt beste versjonen av DEG SELV!

Vi respekterer personvernet ditt. Hvis du ikke ønsker å dele viss personlig informasjon, for eksempel navn, bilder osv. - vennligst nevn det i e-posten din.

Health Insider

Beyond Body Review: How Good is This Personalized Wellness Book?

Whether you want to lose weight, build muscle or improve your overall well-being, following a personalized meal/workout plan is your best bet.

learn more

Få din egen fullt personlige boken om vekttap!

VELG DITT KJØNN FOR Å STARTE